miercuri, 20 august 2014

Ακτινογραφία 

  ΕΕ και τη Μόσχα μετά τις κυρώσεις που επλήγησαν. Πόσα δισεκατομμύρια. Ευρώ και πολλές θέσεις εργασίας χάνονται Ένωσης. Στη Ρωσία, οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν με 60%. Φωτογραφία άδειο ράφια εισβάλλουν κοινωνικά δίκτυα 
Ακτινογραφία της ΕΕ και τη Μόσχα μετά τις κυρώσεις που επλήγησαν. Πόσα δισεκατομμύρια. Ευρώ και πολλές θέσεις εργασίας χάνονται Ένωσης. Στη Ρωσία, οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν με 60%. Φωτογραφία άδειο ράφια εισβάλλουν κοινωνικά δίκτυα 
Κυρώσεων της ΕΕ σχετικά με τη Ρωσία 
ΕΕ θα μπορούσε να χάσει € 6,7 δισεκατομμύρια και 130.000 θέσεις εργασίας, μετά από απαγορεύσεις στις εισαγωγές τροφίμων από τις χώρες της ΕΕ που επιβάλλονται από τη Ρωσία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ING Ολλανδία, αναφέρει το Bloomberg. 

Το εμπάργκο δεν θα επηρεάσει μόνο τους εξαγωγείς της ΕΕ, οι επιπτώσεις του μέτρου που έχει ληφθεί από τη Μόσχα θα επεκτείνουν μεταξύ των οποίων μέχρι το επίπεδο των προμηθευτών τους. 
Φρούτων της ΕΕ που πωλούνται στη Ρωσία αξίας € 1.260.000.000 και τα λαχανικά 769 εκατομμύρια το 2013 Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η μείωση των επιχειρήσεων με τη Ρωσία αντιπροσωπεύει μια απώλεια περίπου 6% της συνολικής παραγωγής της Ένωσης και 0,04 % του ΑΕΠ της περιοχής, σύμφωνα με την ανάλυση της ING. 
Οι περισσότερες από τις απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση της Μόσχας και της Βαλτικής. Η Λιθουανία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια μείωση του ΑΕΠ κατά 0,4%, η Εσθονία και η Λετονία 0,35% έως 0,2%. 
(P) Τι να κάνετε όταν αγοράζετε ένα προϊόν στο διαδίκτυο και σας ζητηθεί PIN καρτών; 
Η Γερμανία θα χάσει τα περισσότερα από τα χρήματα, € 1.300.000.000, μετά τη διακοπή των εξαγωγών τροφίμων προς τη Ρωσία. Εν τω μεταξύ, η Πολωνία θα μπορούσε να χάσει έως και 23.000 θέσεις εργασίας. 
Συμπεριλαμβανομένων των χωρών της ΕΕ που δεν εξάγουν προς τη Ρωσία θα αντιμετωπίσει τις αρνητικές επιπτώσεις του εμπάργκο, εν μέσω πλεόνασμα της παραγωγής, οι τιμές των τροφίμων θα πέσουν. 
Ρώσοι επηρεάζονται από τις αυξήσεις των τιμών και των αποθεμάτων, μετά την απαγόρευση των εισαγωγών από τη Δύση 
Ρωσική απαγόρευση της Δυτικής τροφίμων επηρεάζει ακόμη και οι Ρώσοι. Οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί στη Μόσχα με 6% σε μία εβδομάδα, και τα ράφια που ήταν ξένα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ είναι άδειο, αναφέρει το BBC News Online. 
Αξιωματούχοι στη Μόσχα δήλωσε τα ψάρια πάγωσε στα σούπερ μάρκετ αυξήθηκαν κατά 6%, 5,3% το γάλα, το τυρί και κατά 4,4% σε σύγκριση με την τιμή της 7ης Αυγούστου, όταν τέθηκε σε ισχύ την απαγόρευση. 
Στο νησί Σαχαλίνη, ρωσική Άπω Ανατολή, την τιμή των ποδιών κοτόπουλου αυξήθηκε κατά 60%, αν και οι κυρώσεις πριν ήταν μεταξύ των φθηνότερων και πιο δημοφιλή προϊόντα με βάση το κρέας. 
Γειτονικές περιοχές Primorye, τα ψάρια αυξήθηκε κατά 40% σε σχέση με πριν από λίγες εβδομάδες. 
Ρωσική κοινωνικά δίκτυα έχουν ήδη εμφανιστεί πολλές φωτογραφίες που δείχνουν άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ στη Μόσχα, όπου ήταν πριν από ένα ευρύ φάσμα των τυριά και γιαούρτια ξένων. 
Η Ρωσία απαγόρευσε τις εισαγωγές βασικών τροφίμων, τα προϊόντα με βάση το κρέας, τα φρούτα και τα λαχανικά σε δυτικές χώρες, την Αυστραλία και την Ιαπωνία, σε απάντηση των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τη Δύση για να υποστηρίξει τη Μόσχα αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία. 
Ρωσικές αρχές δήλωσαν ότι έχουν επαρκή καταστήματα των εισαγόμενων προϊόντων σε απόθεμα ώστε να επιτευχθεί τουλάχιστον ένα μήνα και μέχρι τότε ευρωπαϊκών τροφίμων πρέπει να αντικατασταθεί από τη Βραζιλία, την Αργεντινή, την Τουρκία και την Αίγυπτο. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει ότι οι νέες προμήθειες δεν θα είναι αρκετή για να αποτρέψει περαιτέρω αυξήσεις. 
Στις 18 Αυγούστου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να αποδεσμεύσει 125 εκατομμύρια για να βοηθήσει τους παραγωγούς φρούτων και λαχανικών στην ΕΕ

Un comentariu:

  1. Δεν θα μπορούσα να κλείσω το πρώτο μου σπίτι χωρίς τον κ. Pedro! Ο Πέδρο και η ομάδα του πήγαν πάνω και πέρα ​​για μένα σε αυτή τη συναλλαγή. Διαχειριζόταν τον πολύ στενό χρόνο μου με ευκολία και ήταν πάντα διαθέσιμος για μένα όταν είχα ερωτήσεις (και είχα πολλές), ακόμα και όταν έλειπε από το γραφείο, κάτι που εκτιμούσα πολύ! Αυτός και η ομάδα του διεκπεραίωσαν πολλές διαφωνίες της τελευταίας στιγμής με τον πωλητή και εργάστηκαν ακούραστα για να βεβαιωθώ ότι θα μπορούσα να κλείσω πριν λήξει η μίσθωση μου (και η προκαταβολή μου, για το θέμα). Ο κ. Pedro είναι ένας απίστευτα ενημερωμένος υπάλληλος δανείων, ευγενικός και υπομονετικός. Πέρασα μερικές προσφορές σε ακίνητα πριν από την τελική μου αγορά και ο Pedro ήταν εκεί για να βοηθήσει με την καθεμία, συχνά σε συντονισμό με τον ατζέντη μου στα παρασκήνια. Ένιωσα υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία. Χάρη στον Pedro και τις ακούραστες προσπάθειες της ομάδας του, είμαι πλέον περήφανος ιδιοκτήτης σπιτιού! Θα σας ενθαρρύνω να εξετάσετε τον Πέδρο και την εταιρεία δανεισμού του για κάθε είδους δάνειο.

    # Δάνειο αυτοκινήτου

    # Στεγαστικό δάνειο

    # Επιχειρηματικό δάνειο

    # Προσωπικό δάνειο



    Κύριε, Προσφορά δανείου Pedro

    Email- pedroloanss@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere